Söker...
x Stäng

Camping

Camping för tält, husbilar och husvagnar i Visby

Alla våra campingtomter ligger utmed havet, med stor möjlighet till havsutsikt från i sort sett alla platser. Dessutom är det mindre än tio minuters promenad till Visbys gränder. Ett bra boende för den som vill vara nära Visby! Vi erbjuder ett boende med stor chans till fina kvällar med fantastiska solnedgångar. Här kan man bara ta det lugnt eller välja att bli en del av Visbys rörelse.

I de fina servicehusen finns familjerum, dusch och wc samt hunddusch. Här erbjuds även möjlighet att nyttja tvättmaskin. Vidare finns fina kök. Hos oss kan man stå under bar himmel och titta på havet samtidigt som man duschar i våra uteduschar. Magiskt – måste upplevas!

Då vi är en mindre camping – med ca 100 tomter av olika storlekar – bör du förboka en campingplats innan du åker till Gotland. Då campingen är ansluten till SCR:s behövs ett campingkort för att bo på campingen. Vi har 18-årsgräns på anläggningen! Givetvis är barn och  ungdomar välkomna ihop med sina föräldrar! Vi erbjuder ett lugnt boende i Visby, Gotland.

Varmt välkomna på till ett magiskt boende på Visby strandby. Visby strandby med både camping, stugor och glamping att hyra! Vi ger en härlig semester! Vi är ett prisvärt boende, alldeles vid havet i Visby.