Söker...
x Stäng

Camping

Camping för tält, husbilar och husvagnar i Visby

Alla våra bästa campingtomter ligger utmed havet, med stor möjlighet till havsutsikt från i sort sett alla platser. Dessutom är det en kvarts promenad till Visbys gränder. Ett bra boende för den som vill vara nära Visby! Vi erbjuder ett boende med stor chans till kvällar med fantastiska solnedgångar. Här kan man bara ta det lugnt eller välja att bli en del av Visbys hela utbud av aktiviteter. Vi tycker vi är den bästa campingen i Visby – lätt då vi är den enda som är I Visby.

I de fina servicehusen finns familjerum, dusch och wc samt hunddusch. Här erbjuds även möjlighet att nyttja tvättmaskin. Hos oss kan man stå under bar himmel och titta på havet samtidigt som man duschar i våra unika uteduschar. Magiskt – måste upplevas! Vidare finns kök med diskmaskin, spisar och en ugn.

Då vi är en mindre camping som ligger i Visby – med ca 100 tomter av olika storlekar – bör du under sommaren 2021 förboka en campingplats innan du åker till Gotland. Hos oss är tält, husvagnar och husbilar varmt välkomna.

Vi har 18-årsgräns på anläggningen! Givetvis är barn och ungdomar välkomna ihop med sina föräldrar! Vi erbjuder ett lugnt boende i Visby, Gotland.

Varmt välkomna på till ett magiskt boende på Visby strandby. Vi ger en härlig semester! Vi är ett prisvärt boende, alldeles vid havet i Visby.

Ladda ner kartbild i pdf-format