Söker...
x Stäng

Tält

Tälta - något för alla

Tänk känslan med sommarnatt och en tältduk. In i tältet hör man havets brus och ser när ljuset kommer åter. Alltid bara några minuters promenad till Visbys gränder. Det blir en härlig upplevelse.

Vi erbjuder möjligheten att tälta genom att hyra ett tält av oss eller ta med sig eget tält och slå upp hos oss. Här finns olika storlekar av platser – med eller utan el. Tänk på att boka plats för bilen också. År 2020 har vi tältplatser (utan el) som är säljs endast på plats – drop in. Vi har nästintill alltid plats här. Är du i Visby och funderar på boendet – kom förbi!

Hos oss kan du duscha utomhus med utsikt över havet eller inomhus i våra fina servicehus. Vår målbild är att våra servicehus ska upplevas rena och fina. Testa oss och se om vi lyckas!

Varmt välkomna till Gotland – upplev den äkta tältkänslan. Boka nu eller kom på våra drop in platser.

Youtube play icon

Norderstrands camping

- Se videon

Tält 10*6 m med el

Pris från

319 - 395 kr

per natt

Boka vår lilla tältplats som rymmer ett tält och en cykel. Gräsmatta, storleken är 10*6 meter.

Boka Online
booking icon
booking icon
booking icon
Tälta i Visby med cykel

Boka vår lilla tältplats som rymmer ett tält (mindre) och en cykel – ingen bil. Gräsmatta, storleken är 10*6 meter. Wifi i några minuter dusch ingår.

Tält 6*8 m el

Pris från

319 -395 kr

per natt

Boka vår lilla tältplats som rymmer ett mindre tält och en bil eller endast ett normalt tält.Gräsmatta, storleken är 6*8 meter.

Boka Online
booking icon
booking icon
booking icon

Boka vår lilla tältplats som rymmer ett mindre tält och kanske en bil eller endast ett normalt tält. Gräsmatta, storleken är 6*8 meter. Lite dusch ingår. Testa våra fantastiska servicehus!

Tält 8*8 m med el

Pris från

427 - 495 kr

per natt

Boka vår stora tältplats som rymmer ett större tält och en bil. Gräsmatta, storleken är 8*8 meter.

Boka Online
booking icon
booking icon
booking icon

Boka vår stora tältplats som rymmer ett större tält och en bil. Gräsmatta, storleken är 8*8 meter. Några duschminuter, wifi o toa i våra fina servicehus.