Corona

Håll ut – håll i – minst 2 m.

Vi uppmanar alla som besöker oss att se till att ingen behöver känna att någon kommer för nära. Håll alltid minst 2 m avstånd från andra personer. På anläggningen, i servicehusen och i receptionen.

Vi har begränsade öppettider i reception för att minimera kontaktytorna, då den är väldigt lite. Notera noga vilka tider som gäller vid er vistelse. Om ankomst annan tid meddela det via e-post så löser vi det.

Folkhälsomyndigheten beslutade den 1 april 2020 om föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19 m.m. Syftet med dessa är att motverka spridningen av covid-19 och framför allt att skydda de mest sårbara i samhället, riskgrupper och äldre.

Alla verksamheter i Sverige – däribland företag, föreningar och myndigheter – är enligt föreskrifterna skyldiga att, utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer, vidta åtgärder för att minska risken för smittspridning. Det kan handla om att informera allmänheten, personal och kunder, undvika att flera personer samlas, markera avstånd i exempelvis köer, möblera om eller på annat sätt skapa utrymme för att undvika trängsel och erbjuda möjlighet till handtvätt med tvål och vatten.

Arbetsgivare bör enligt de allmänna råden se till att personal och eventuella besökare håller avstånd till varandra, regelbundet tvätta sina händer med tvål och vatten eller annars kan använda handsprit, arbetar hemifrån om det är möjligt, undviker onödiga resor samt kan anpassa sina arbetstider för att undvika resor i rusningstid.

Folkhälsomyndighetens information om dessa föreskrifter och allmänna råd finns här. 

På anläggningen håller vi avstånd och ber alla att ha minst två meter emellan om köbildning uppstår. Varje allmän yta såsom i servicehus torkas dagligen med desinficerande medel. Vi uppmanar alla att tvätta händerna vid utnyttjande av våra servicehus samt givetvis nysa och hosta i armvecket.

Kontakta oss gärna om ni undrar över något eller bara vill tipsa oss.

Flexibla bokningsregler

Boka nu – betala först 21 dagar innan ankomst. Helt fri avbokning fram tills dess (betalningen sker då). Om man avbokar 14 dagar innan ankomst blir kostnaden 350 kr, därefter full betalning.