Bra att veta

Bra att veta om boendeanlägningen

Affär
Närmsta matbutik är ICA Kometen på Lummelundsväg eller ICA Torgkassen på Stora Torget. 

Biltrafik
Biltrafik på Visby Strandbys camping är tillåten mellan 07.00 – 22.00. 
Övrig tid ENDAST för ankomst eller avresa.

Campingkort – medlem i Camping Key Europe
Vi ser gärna att våra gäster är medlemmar i Camping Key Europe.

Camping & BRAND
Vi påminner alla våra gäster om att vid camping måste man hålla avstånd till sina grannar. 
Följande regler gäller: minst fyra meter mellan ekipagen, vilket gör att två meter på tre sidor måste lämnas fritt. Det gör att det är viktigt att tänka på att beställa en tillräckligt stor plats.

Dusch
Några av våra stugor har dusch. Vi har tre servicehus med totalt 21 duschar. För att få duschvatten måste man ha ett laddat kort. Några minuters dusch ingår i priset, men är man många eller önskar mycket dusch går det att köpa till för 4 kronor per minut. Ladda lagom mycket duschtid, då ingen återbetalning sker på laddade kort.

El
Campingen har Europastandard med kontaktdon CEE (1-fas, 230v, IP44) med jordfelsbrytare. Övergångsadapter till vanlig svensk standardkontakt (230v, jordad) finns att köpa i receptionen. Det finns inte för utlåning.

Elladdning  – bil 
Vi har ingen möjlighet att erbjuda laddning av bil på området. Det finns olika laddningsstationer i Visby. Uppladdning i Visby

Grillplatser
På boendeanläggningen finns grillplatser anlagda. Egna grillar går bra att använda så länge de har höga ben. Engångsgrillar är inte tillåtna att använda på annan plats än just grillplatserna. Kom ihåg att vakta och ha vatten bredvid!

Hyrcykel
Det finns möjlighet att hyra cyklar i mån av tillgång, dessa går inte att förboka utan görs på plats i receptionen. 

In- och utcheckning
Camping:       Incheckning kl. 14:00 Utcheckning: kl.12:00
Stugor:           Incheckning kl. 15:00 Utcheckning: kl.11:00
Notera att det går att önska plats via meddelande men inte boka specifik plats. Vilka campingplatser vi har att fördela er ankomstdag beror på vilka som avreser den dagen. 

Karta över Visby strandby – camping med havsnära boende

Ladda ner kartbild i pdf-format

Restaurang
På stranden intill campingen finns en restaurang, en sommarrestaurang med magiskt läge. Ett par km På stranden intill campingen finns en restaurang, en sommarrestaurang med ett fantastiskt läge. Inom promenadavstånd bjuder Visbys på ett rikt restaurangutbud.  Restauranger i Visby

Rökfritt
För allas trivsel är rökning på området inte tillåtet förutom på anvisade platser.

SCR
Vi är en SCR ansluten anläggning. SCR Svensk Camping är en branschorganisation för Sveriges camping- och stugföretagare.

Slut-/avresestäd
Slut-/avresestäd kan köpas till mot tillägg vid bokningstillfället eller senast 48 tim före avresa. Vill du köpa till slutstädning kontakta receptionen för priser. Checklista för slutstädning finns inne i boendet.

Sopsortering och latrintömning
Vi har sopsortering för hushållsavfall (kompost och brännbart), glas, papper, plast och metall. För allas trevnad ber vi våra gäster att följa de riktlinjer som finns kring sopsorteringen, allt för att vår boendeanläggning ska uppleva både fin och trevlig och på samma gång värnar vi gemensamt om miljön.

Notera att det går att önska plats via meddelande men inte boka specifik plats. Vilka campingplatser vi har att fördela er ankomstdag beror på vilka som avreser den dagen. En större kartbild finns i bildspelet upptill på sidan. Andra bilden, klicka på den rutan så stannar bilden.

Specifika stugor och platser
Önskemål om specifik stuga att hyra kan framföras vid bokningstillfället. Vi har dock liten möjlighet att lova speciell stuga i förväg.

Sänglinne och handdukar
Sänglinne och handdukar kan hyras mot tillägg vid bokningstillfället eller i receptionen.! Utnyttjande av sängarna utan lakan debiteras en extra avgift.

Tvättmaskin
Till våra gäster erbjuder vi möjligheten att tvätta och torktumla. Tvättstugan är placerad i servicehuset intill receptionen. I receptionen och i automaten i norra servicehuset kan ni ladda duschkortet som med pengar som används vid tvätt och torkning. 

Åldersgräns
Campingen har 18-årsgräns. Reser man utan målsman måste alla i resesällskapet vara 18 år fyllda för att få checka in. 

Wifi
Campingen har wifi trådlöst över hela området. Ett viss datamängd ingår i vårt boendepris. Det innebär att du kan hålla koll på t ex Facebook, nyheter och e-post.

Öppettider Under april månad receptionen obemannad.