Söker...
x Stäng

Stugor

Hyr bra prisvärt boende för semestern i Visby, välj mellan stuga, villavagn eller glampingtält

En stugby i Visby vid havet – något alldeles extra! I våra stugor bor du bra med en fantastisk utsikt mot havet i Visbys norra del. Våra små sommarhus finns att hyra i olika storlekar och med olika bekvämligheter. Våra största stugor – STORSTUGAN med både toa och dusch – står med en fantastisk havsutsikt. Vi tipsar även om våra färdiguppställda mysiga familjetält. Våra Glampingtält är verkligen något utöver det vanliga! Måste upplevas. Den som vill ha det billigaste alternativet tittar på våra Småtält.

Vi erbjuder ett härligt prisvärt boende, där närheten till Visby, stranden och havet står i fokus. Det går att stå i stugbyn och kasta sten i havet. Boendet är en bra plats som bas för att göra Visby likväl som för utflykter runt om på Gotland. Vi hoppas på mycket sol och bad under sommaren 2021. Allt som hör till en härlig semester! Som att bo på hotell, men med en egen veranda och bilen runt knuten!

Varmt välkomna till ett magiskt Visby strandby – med både camping, stugor och glamping att hyra! Vi ger en härlig semester! Ett prisvärt boende, alldeles vid havet i Visby.