Söker...
x Stäng

Strandhugget

Campingstuga 15 kvm med fyra bäddar

Stuga med fyra bäddar på ca 15 kvm. Ligger i etage mot havet med en vacker havsutsikt från de flesta stugor. Stugan har altan med utemöbler där man kan njuta av havet och solnedgången. Nära till badbrygga och badstrand.

En välplanerad stuga som rymmer det mesta – Rum med två våningssängar. Här finns även matmöbel, litet pentry med kyl, spis, mikro, kaffebryggare och enklare köksutrustning. Stugorna ligger i anslutning till servicehus med god standard som erbjuder duschar, toaletter, tvättstuga samt stort kök. Då vi värnar om vårt vatten kostar det några kronor att duscha hos oss. I stugans grundpris ingår dock tio minuter dusch per dag, fördelat på ett duschkort (tänkt till 1-2 personer). För tillkommande personer kan familje-duschkort med mer duschtid köpas.

Lakan och handduk medtages och stugan lämnas väl städad vid avresa. Slutstädning samt lakan och handduk kan bokas mot tillägg.

Vi erbjuder fri WiFi för anläggningens gäster. Parkeringsplats ingår och finns i närheten av stugan.

Rökning i stuga och på altan är inte tillåten utan endast på angivna platser. Hundar är fina men i dessa stugor håller vi dem utanför. På anläggningen är det 18-årsgräns, ID-kontroll görs på samtliga boende/campande vid incheckning. Barn/ungdomar under 18 år som reser och bor med föräldrar är Ok.