Söker...
x Stäng

Tält

Tälta - något för alla

Tänk känslan med sommarnatt och en tältduk. In i tältet hör man havets brus och ser när ljuset kommer åter. Alltid bara några minuters promenad till Visbys gränder. Det blir en härlig upplevelse.

Vi erbjuder möjligheten att tälta genom att hyra ett tält av oss eller ta med sig eget tält och slå upp hos oss. Här finns olika storlekar av platser – med eller utan el. Tänk på att boka plats för bilen också. År 2018 har vi ett antal tältplatser (utan el) som är obokningsbara. De säljs endast på plats – drop in. Vi har nästintill alltid plats här.

Hos oss kan du duscha med utsikt över havet eller inomhus i våra fina servicehus. Vår målbild är att våra servicehus ska upplevas rena och fina. Testa oss och se om vi lyckas!

Varmt välkomna till Gotland – upplev den äkta tältkänslan. Boka nu eller kom på våra drop in platser.

Läs mer

Norderstrands camping

- Se videon

Tält 5*5m

från

180 kr

per natt

Boka vår lilla tältplats som rymmer ett litet tvåmannatält och en cykel. Gräsmatta, storleken är 5*5 meter.

Boka Online
Tälta i Visby med cykel

Boka vår lilla tältplats som rymmer ett litet tvåmannatält och en cykel. Gräsmatta, storleken är 5*5 meter. Några minuter dusch ingår. Ingen el anslutning. Finns möjlighet att ladda telefon i våra laddarskåp i servicehuset.

Tält 6*8 m el

från

215 kr

per natt

Boka vår lilla tältplats som rymmer ett mindre tält och en bil eller endast ett normalt tält.Gräsmatta, storleken är 6*8 meter.

Boka Online

Boka vår lilla tältplats som rymmer ett mindre tält och en bil eller endast ett normalt tält. Gräsmatta, storleken är 6*8 meter. Lite dusch ingår. Testa våra fantastiska servicehus!

 

Tält 8*8 m med el

från

280 kr

per natt

Boka vår stora tältplats som rymmer ett större tält och en bil. Gräsmatta, storleken är 8*8 meter.

Boka Online

Boka vår stora tältplats som rymmer ett större tält och en bil. Gräsmatta, storleken är 8*8 meter. Dusch o toa i våra fina servicehus.