En kort promenad från Visby längst havet

Välkommen till Gotlands främsta citycamping, Visby Strandby

Med havet som närmaste granne och bara en kort promenad från världsarvet, Visby innerstad, ligger öns enda citycamping – Visby Strandby. Härifrån är det nära till såväl avkopplande promenader och härliga bad som Visbys utbud av shopping och restauranger. Oavsett om du reser ensam, i par, med familj eller i en större grupp så finns ett passande boende – camping, stuga eller glamping. Alla med riktning mot havet och Gotlands magiska solnedgångar.

Är boendet tillgängligt?

ÅÅÅÅ streck MM streck DD
ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Våra boendealternativ

Stugor

Stugbyn erbjuder flera varianter av stugor. Välj utifrån storlek eller krav på komfort. En lite enklare variant? Eller varför inte en med eget kök och dubbelsäng? Alla ligger med riktning mot havet.

Camping

På campingen finns plats för husbil, husvagn och tält. Alla ligger nära havet och stranden. I de tre servishusen erbjuds moderna kök, duschar och toaletter. Eller kanske duscha under bar himmel?

Glamping

Vill du behålla känslan av att bo tält men med större plats och få sova i en skön dubbelsäng? Välj då något av våra inredda glampingtält. Här har du belysning, egen kyl och värme för svala sommarnätter.

Uppställda tält

I våra uppställda tält upplever du den riktiga campingkänslan, men slipper ha med dig eget tält. Välj mellan ett minde för två personer eller större för fyra personer. Alla med riktiga sängar.

Områdeskarta