Aktuella erbjudanden

Aktuellt på Visby Strandby

Det ska vara enkelt att hitta bästa priserna till Visby Strandby. Därför uppdaterar vi hela tiden med nya kampanjer från oss och våra samarbetspartners. Det kan handla om extra bra priser på resan till Gotland eller erbjudanden på plats.

Kika på vad som är aktuellt just nu!

Paketresa – boende plus båtresa

Alltid bästa pris när du bokar färja och boende tillsammans i ett resepaket! Resepaketet inkluderar övernattning på Visby Strandby samt personbiljett tur och retur med Gotlandsfärjan. Resepaketet är ombokningsbart fram till 28 dagar före utresa. Självklart ingår alltid trygghet med paketreselagen!

Jobba med oss 
på Visby Strandby i sommar

För att ge våra besökare den bästa upplevelsen krävs personal som trivs och har kul tillsammans. Därför lägger vi lika stor vikt vid varje enskild individs kvaliteter som vid hur teamet kan fungera tillsammans när vi anställer.

Vi inför 25-årsgräns under vecka 29

Vi skärper ålderskravet till 25 år för den som bokar boende och camping under vecka 29
Den person som står ansvarig för bokning under vecka 29, skall vara minst 25 år och skall också vara boende i stugan eller på campingtomten under hela vistelsen beroende på vad som bokas.

Ta med husbilen och spara pengar på resan till Gotland

Ta med husbilen och spara pengar på resan till Gotland. Destination Gotland har nyligen släppt över 10 000 resor till kampanjpris. En riktig kanondeal är alla+husbilen där ni reser med upp till fem personer och husbilen från 1 350 kr till Visby.

Gotlands Matmarknad

Oavsett om du bor på Gotland eller är här på besök får du inte missa att besöka Gotlands Matmarknad. I år finns åtta vagnar med olika inriktning på maten. Du hittar mat från Japan, Syrien, Ukraina, Mexiko, Afghanistan, Indien, Grekland, Polen, Libanon & Italien. Du kommer garanterat få en wow-upplevelse.