Aktuella erbjudanden

Aktuellt på Visby Strandby

Det ska vara enkelt att hitta bästa priserna till Visby Strandby. Därför uppdaterar vi hela tiden med nya kampanjer från oss och våra samarbetspartners. Det kan handla om extra bra priser på resan till Gotland eller erbjudanden på plats.

Kika på vad som är aktuellt just nu!

Nu öppnar vi bokningen för 2024

Visby Strandby har stängt under hösten och vintern och men bokningen är givetvis öppen! Vi öppnar själva anläggningen den 25 april 2024 igen. Varmt välkommen att boka boende här på hemsidan och att besöka oss till sommaren. Visby Strandby, Gotlands enda citycamping!

Resepaket – boende plus båtresa

28 september 2022 – 12 oktober 2023
Alltid bästa pris när du bokar färja och boende tillsammans i ett resepaket. I paketet ingår övernattning i Visby Strandby samt personbiljett tur och retur med destination Gotland.

Vi inför 25-årsgräns under vecka 29

Vi skärper ålderskravet till 25 år för den som bokar boende och camping under vecka 29
Den person som står ansvarig för bokning under vecka 29, skall vara minst 25 år och skall också vara boende i stugan eller på campingtomten under hela vistelsen beroende på vad som bokas.

Gotlands Matmarknad

Oavsett om du bor på Gotland eller är här på besök får du inte missa att besöka Gotlands Matmarknad. I år finns åtta vagnar med olika inriktning på maten. Du hittar mat från Japan, Syrien, Ukraina, Mexiko, Afghanistan, Indien, Grekland, Polen, Libanon & Italien. Du kommer garanterat få en wow-upplevelse.

Ta med husbilen och spara pengar på resan till Gotland

Ta med husbilen och spara pengar på resan till Gotland. Destination Gotland har nyligen släppt över 10 000 resor till kampanjpris. En riktig kanondeal är alla+husbilen där ni reser med upp till fem personer och husbilen från 1 350 kr till Visby.