Aktuella erbjudanden

Aktuellt på Visby Strandby

Det ska vara enkelt att hitta bästa priserna till Visby Strandby. Därför uppdaterar vi hela tiden med nya kampanjer från oss och våra samarbetspartners. Det kan handla om extra bra priser på resan till Gotland eller erbjudanden på plats.

Kika på vad som är aktuellt just nu!

Vinnare – När våra danska gäster får välja

Vinnarna i Danish Camping Award 2024 är utsedda. I kategorin Årets Camping i Nordeuropa vinner Visby Strandby Camping.

Det är medlemmarna i Dansk Camping Union (DCU), som själva nominerat och sedan röstat i alla kategorier.

1. VINNARE: Visby Strandby Camping
2. Thorshavn Camping
3. Lærdal Ferie og Fritidspark
4. Topkamp Feriepark Hallingdal
5. Daftö Resort

Reser du i jobbet och är trött på hotell?

Boka vårt Businesspaket! Moderna Stugor vid havet med kök, dusch och toalett. Det ingår lakanset, avresestäd, parkering med laddning av elbil bredvid stugan och WIFI. Sedan är det en kort promenad in till Visby innerstad.

Paketresa – boende plus båtresa

Alltid bästa pris när du bokar färja och boende tillsammans i ett resepaket! Resepaketet inkluderar övernattning på Visby Strandby samt personbiljett tur och retur med Gotlandsfärjan. Resepaketet är ombokningsbart fram till 28 dagar före utresa. Självklart ingår alltid trygghet med paketreselagen!

Jobba med oss på Visby Strandby i sommar

För att ge våra besökare den bästa upplevelsen krävs personal som trivs och har kul tillsammans. Därför lägger vi lika stor vikt vid varje enskild individs kvaliteter som vid hur teamet kan fungera tillsammans när vi anställer.

Vi inför 25-årsgräns under vecka 29

Vi skärper ålderskravet till 25 år för den som bokar boende och camping under vecka 29
Den person som står ansvarig för bokning under vecka 29, skall vara minst 25 år och skall också vara boende i stugan eller på campingtomten under hela vistelsen beroende på vad som bokas.