Söker...
x Stäng

Glamping

Upplev Glamping - camping och glamour ihop!

Våra fantastiska glampingtält ger en chans att med ett vackert bekvämt boende ändå få uppleva tältkänslan. Som att nästan sova under bar himmel i Visby på kalkstensön Gotland. Här finns en dubbelsäng samt möjlighet till två extrabäddar. Vackra färger ihop med ett kylskåp och närheten till allt. På verandan finns alla chanser att njuta av solen, solnedgången och en god middag.

Som något väldigt unikt ger vi dig chansen att sova hängandes i ett tält. Vår så kallade room moon är mer än speciell. Magiskt boende i Visby. Här finns plats för två personer liggandes.

Nu har vi även våra fantastiska glampingtält. Här kan man uppleva något alldeles extra. Vackert, stilfullt och med bästa sängar. Men ändå – tältkänsla. Med utsikt över havet, ett boende som man minns. Detta är glampingtält med god komfort och vacker inredning. De ger en känsla av Orienten. Det finns en dubbelsäng samt två enklare extra sängar. Ett boende med hög komfort men ändå med underbar tältkänsla. Detta måste upplevas! I Visby, på Gotland!

Här finns en dubbelsäng med skön komfort och två sittpuffar som går alldeles utmärkt att veckla ut till två extra bäddar. Från alla sängar kan man bara ligga i sängen och se ut över anläggning, havet och i bästa fall solnedgången. På den tillhörande verendan intar man mer än gärna kvällens svalkande välsmakande dryck. Vid det intilliggande servicehuset kan man lätt dra ihop kvällens middag. I tältet finns ett snyggt kylskåp.