Söker...
x Stäng

Glamping

Upplev Glamping - camping och glamour ihop!

Våra fantastiska glampingtält som att nästan sova under bar himmel i Visby på kalkstensön Gotland. Vackert, stilfullt och med bästa sängar. Men ändå med ljuv tältkänsla. Med utsikt över havet, ett boende som man minns. Vi erbjuder Glampingtält med god komfort och vacker inredning. De ger en känsla av Orienten. Detta måste upplevas under sommaren 2021!

I Visby, på Gotland! Här finns en dubbelsäng med skön komfort och två sittpuffar som går alldeles utmärkt att veckla ut till två extra bäddar. Från alla sängar kan man bara ligga i sängen och se ut över anläggning, havet och i bästa fall solnedgången. På den tillhörande verandan intar man mer än gärna kvällens välsmakande dryck. Vid det intilliggande servicehuset kan man lätt dra ihop kvällens middag.

Som något väldigt unikt ger vi dig även chansen att sova hängandes i ett tält. Vår så kallade RoomMoon är mer än speciell. Magiskt boende i Visby. Här finns plats för två personer liggandes. Vi tror vi är ensamma om detta i Sverige.

Här finns även möjlighet för den som önskar lite enklare. Färdiguppställda vanliga tält, där både möbel och sängar ingår.

Varmt välkomna till tältkänslan i Visby!