Boende för grupper med närhet till havet, stranden och aktiviteterna

Skolklass, företag eller kompisgäng – Välkomna till Visby Strandby

Utbudet av olika boenden i Visby Strandby gör att alla kan hitta det som passar oavsett om resan görs med ett gäng kompisar, tillsammans med kollegor eller med skolkamrater. Bland stugorna går att välja alltifrån från de lite enklare med faciliteter i närliggande servicehus till fullt utrustade med dubbelsäng och fri sikt mot hav och solnedgång.

Föredrar sällskapet husbil eller husvagn finns några av de vackraste platserna längst ned mot havet och stranden.

För den som väljer att bo i tält är det förutom att bo i eget medhavt tält möjligt att hyra redan uppsatta tält för två till fyra personer. Eller varför inte välja den lite mer exklusiva varianten glampingtält?

Från Visby Strandby är avstånden korta oavsett vad syftet med resan är. Världsarvet Visby innerstad ligger en kort promenad, eller cykeltur, bort med sitt utbud av sevärdheter, shopping och restauranger. Dessutom finns strand, badbryggor och grillplatser alldeles intill.

"*" indicates required fields

YYYY slash MM slash DD
YYYY slash MM slash DD

Almedalsveckan – lugnt boende en kort promenad bort

Efter en intensiv dag i Almedalen når du lugnet i Visby Strandby efter bara tjugo minuters avkopplande promenad längs havet och stranden. Här kan du njuta av solnedgången från strandkanten och samla kraft för kommande dags spännande program.

Skolklasser – bo tillsammans på cykelavstånd från Visby

Från hamnen tar det bara till minuter att cykla till Visby Strandby. Cykelvägen går längs strandpromenaden, fri från bilar och trafik. På plats finns sedan möjligheter till strandhäng, bad och grillning.

Företagsboenden – här är det nära till allt

Det är enkelt att ta sig till Visby Strandby oavsett om du kommer till Gotland med flyg eller båt. Från hamnen i Visby är det tio minuters cykelväg eller cirka tjugo minuters promenad till boendet. Med bil är det lätt att hitta till campingen och att sedan ta sig därifrån till arbetsuppdrag runt om på Gotland.